Zamówienia publiczne
docx
ZAWIADOMIENIE O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY
Rozmiar:
16.64 kb
Odsłon : 68
Data dodania:
2024-02-28
pdf
SP Kamionki WYBÓR NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY, ODRZUCENIE OFERT
Rozmiar:
338.35 kb
Odsłon : 132
Data dodania:
2024-02-09
docx
zał nr 5_oświadczenie wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia
Rozmiar:
34.01 kb
Odsłon : 86
Data dodania:
2023-01-12
xlsx
Załącznik nr 2 formularz asortymentowo - cenowy
Rozmiar:
34.93 kb
Odsłon : 211
Data dodania:
2022-08-12
docx
zał nr 5_oświadczenie wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia
Rozmiar:
21.13 kb
Odsłon : 113
Data dodania:
2022-08-12
docx
Informacja o kwocie przeznaczonej na sfianansowanie zamówienia
Rozmiar:
16.35 kb
Odsłon : 142
Data dodania:
2022-03-11
xlsx
FORMULARZ ASORTYMENTOWO CENOWY ZAŁ. NR 2 (1)
Rozmiar:
24.75 kb
Odsłon : 213
Data dodania:
2022-03-04
docx
Informacja o kwocie przeznaczonej na sfianansowanie zamówienia
Rozmiar:
16.29 kb
Odsłon : 131
Data dodania:
2022-02-12
xlsx
FORMULARZ ASORTYMENTOWO CENOWY ZAŁ. NR 2 (1)
Rozmiar:
28.31 kb
Odsłon : 285
Data dodania:
2022-02-05
pdf
Plan postępowań o udzielenie zamówień na rok 2022
Rozmiar:
37.02 kb
Odsłon : 355
Data dodania:
2022-02-05
xlsx
Załacznik nr. 2 Mięso wieprzowe, wołowe i jego wyroby
Rozmiar:
11.60 kb
Odsłon : 231
Data dodania:
2021-03-22
xlsx
Załacznik nr. 2 Mięso i wędliny drobiowe
Rozmiar:
10.27 kb
Odsłon : 256
Data dodania:
2021-03-22
pdf
Załacznik nr 3 OSWIADCZENIE WYKONAWCY 2021
Rozmiar:
459.05 kb
Odsłon : 396
Data dodania:
2021-03-22
pdf
Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia (SIWZ)
Rozmiar:
1.23 mb
Odsłon : 502
Data dodania:
2020-12-23
odt
ZAŁACZNIK NR 1 WZÓR FORMULARZA OFERTOWEGO
Rozmiar:
21.20 kb
Odsłon : 363
Data dodania:
2020-12-23
pdf
ZAŁACZNIK NR 2 Cżęść 1 ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
Rozmiar:
692.01 kb
Odsłon : 418
Data dodania:
2020-12-23
pdf
ZAŁĄCZNIK NR 2 Część 2 PRODUKTY MLECZARSKIE
Rozmiar:
385.02 kb
Odsłon : 404
Data dodania:
2020-12-23
pdf
ZAŁACZNIK NR 2 Część 3 MIĘSO WIEPRZOWE I WOŁOWE
Rozmiar:
397.66 kb
Odsłon : 396
Data dodania:
2020-12-23
pdf
ZAŁACZNIK NR 2 Część 4 MIĘSO DROBIOWE I WĘDLINY
Rozmiar:
559.40 kb
Odsłon : 429
Data dodania:
2020-12-23
pdf
ZAŁACZNIK NR 2 Część 7 GOTOWE PRODUKTY GASTRONOMICZNE
Rozmiar:
572.51 kb
Odsłon : 467
Data dodania:
2020-12-23
pdf
ZAŁACZNIK NR 2 Część 8 PIEROGI, KLUSKI ŚWIEŻE
Rozmiar:
635.61 kb
Odsłon : 414
Data dodania:
2020-12-23
pdf
ZAŁACZNIK NR 2 Część 10 WARZYWA MROŻONE
Rozmiar:
641.10 kb
Odsłon : 387
Data dodania:
2020-12-23
pdf
ZAŁACZNIK NR 2 Część 11 ŚWIEŻE WARZYWA I OWOCE
Rozmiar:
652.71 kb
Odsłon : 404
Data dodania:
2020-12-30
pdf
ZAŁACZNIK NR 5 Wzór informacji dotyczącej grypy kapitałowej
Rozmiar:
403.19 kb
Odsłon : 363
Data dodania:
2020-12-23