Zamówienia publiczne

docx

Wynik do wykonawców

Rozmiar: 15.90 kb
Odsłon : 28
Data dodania: 2021-04-20
docx

Informacja o otwarciu ofert

Rozmiar: 12.46 kb
Odsłon : 28
Data dodania: 2021-04-20
pdf

Ogłoszenie o zamówieniu

Rozmiar: 135.38 kb
Odsłon : 88
Data dodania: 2021-03-22
pdf

SWZ 2

Rozmiar: 1.30 mb
Odsłon : 87
Data dodania: 2021-03-23
pdf

Załącznik nr 1 OFERTOWY NOWY

Rozmiar: 639.69 kb
Odsłon : 75
Data dodania: 2021-03-22
xlsx

Załacznik nr. 2 Mięso wieprzowe, wołowe i jego wyroby

Rozmiar: 11.60 kb
Odsłon : 34
Data dodania: 2021-03-22
xlsx

Załacznik nr. 2 Mięso i wędliny drobiowe

Rozmiar: 10.27 kb
Odsłon : 38
Data dodania: 2021-03-22
xlsx

Załacznik nr 2 Pierogi, kluski

Rozmiar: 9.94 kb
Odsłon : 39
Data dodania: 2021-03-22
pdf

Załacznik nr 3 OSWIADCZENIE WYKONAWCY 2021

Rozmiar: 459.05 kb
Odsłon : 67
Data dodania: 2021-03-22
pdf

Załacznik nr 4 UMOWA

Rozmiar: 812.41 kb
Odsłon : 74
Data dodania: 2021-03-22
pdf

Zalacznik nr 5 GRUPA_KAPITALOWA 2021

Rozmiar: 478.34 kb
Odsłon : 72
Data dodania: 2021-03-22
pdf

Plan postępowań o udzielenie zamówień

Rozmiar: 36.44 kb
Odsłon : 81
Data dodania: 2021-02-24
pdf

Wyniki Zamówienie Publiczne

Rozmiar: 280.73 kb
Odsłon : 81
Data dodania: 2021-01-25
pdf

Informacja z otwarcia ofert

Rozmiar: 128.65 kb
Odsłon : 98
Data dodania: 2021-01-07
pdf

OGŁOSZENIE O ZMIANIE OGŁOSZENIA

Rozmiar: 86.36 kb
Odsłon : 93
Data dodania: 2020-12-30
odt

ZMIANA ZAPISY SIWZ

Rozmiar: 11.27 kb
Odsłon : 90
Data dodania: 2020-12-30
pdf

Ogłoszenie o zamówieniu

Rozmiar: 152.33 kb
Odsłon : 113
Data dodania: 2020-12-23
pdf

Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia (SIWZ)

Rozmiar: 1.23 mb
Odsłon : 137
Data dodania: 2020-12-23
pdf

SIWZ PODPIS

Rozmiar: 31.59 kb
Odsłon : 119
Data dodania: 2020-12-23
odt

ZAŁACZNIK NR 1 WZÓR FORMULARZA OFERTOWEGO

Rozmiar: 21.20 kb
Odsłon : 109
Data dodania: 2020-12-23
pdf

ZAŁACZNIK NR 2 Cżęść 1 ARTYKUŁY SPOŻYWCZE

Rozmiar: 692.01 kb
Odsłon : 95
Data dodania: 2020-12-23
pdf

ZAŁĄCZNIK NR 2 Część 2 PRODUKTY MLECZARSKIE

Rozmiar: 385.02 kb
Odsłon : 100
Data dodania: 2020-12-23
pdf

ZAŁACZNIK NR 2 Część 3 MIĘSO WIEPRZOWE I WOŁOWE

Rozmiar: 397.66 kb
Odsłon : 82
Data dodania: 2020-12-23
pdf

ZAŁACZNIK NR 2 Część 4 MIĘSO DROBIOWE I WĘDLINY

Rozmiar: 559.40 kb
Odsłon : 98
Data dodania: 2020-12-23
pdf

ZAŁACZNIK NR 2 Część 5 RYBY

Rozmiar: 562.50 kb
Odsłon : 93
Data dodania: 2020-12-23
pdf

ZAŁACZNIK NR 2 Część 6 PIECZYWO

Rozmiar: 563.08 kb
Odsłon : 88
Data dodania: 2020-12-23
pdf

ZAŁACZNIK NR 2 Część 7 GOTOWE PRODUKTY GASTRONOMICZNE

Rozmiar: 572.51 kb
Odsłon : 94
Data dodania: 2020-12-23
pdf

ZAŁACZNIK NR 2 Część 8 PIEROGI, KLUSKI ŚWIEŻE

Rozmiar: 635.61 kb
Odsłon : 94
Data dodania: 2020-12-23
pdf

ZAŁACZNIK NR 2 Część 9 OWOCE MROŻONE

Rozmiar: 634.40 kb
Odsłon : 93
Data dodania: 2020-12-23
pdf

ZAŁACZNIK NR 2 Część 10 WARZYWA MROŻONE

Rozmiar: 641.10 kb
Odsłon : 88
Data dodania: 2020-12-23
pdf

ZAŁACZNIK NR 2 Część 11 ŚWIEŻE WARZYWA I OWOCE

Rozmiar: 652.71 kb
Odsłon : 80
Data dodania: 2020-12-30
pdf

ZAŁĄCZNIK 3 OŚWIADCZENIE WYKONAWCY

Rozmiar: 726.96 kb
Odsłon : 91
Data dodania: 2020-12-23
pdf

ZAŁACZNIK NR 4 WZÓR UMOWY

Rozmiar: 807.73 kb
Odsłon : 125
Data dodania: 2020-12-23
pdf

ZAŁACZNIK NR 5 Wzór informacji dotyczącej grypy kapitałowej

Rozmiar: 403.19 kb
Odsłon : 94
Data dodania: 2020-12-23